جزئیات سدیم لوریل سولفات

Card image cap

سدیم لوریل سولفات به طور گسترده برای تمیز کردن ،استفاده در  محصولات لوازم آرایشی، و محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود.

کاربردهای SLS در این محصولات به طور کامل ارزیابی شده‌اند و برای ایمن بودن مصرف کنندگان و محیط‌ زیست تعیین شده‌اند.

سدیم لوریل سولفات به عنوان dodecyl Sodium هم شناخته می‌شود.

از نظر فرمولاسیون سدیم لوریل سولفات یک سورفاکتانت بسیار موثر است که برای پاک کردن لکه‌های روغنی و باقی مانده استفاده می‌شود.

این ماده در غلظت‌های بالا در محصولات صنعتی از جمله مواد منفجره در موتور، تمیز کننده‌های زمین، و محصولات شستشوی خودرو یافت می‌شود که در بعضی مواقع برای محفاظه کاری می‌توانند در جلوگیری از برخوردهای خطرناک بسیار مناسب باشند.

همچنین از sls ها در غلظت‌های پایین در محصولات بهداشتی, خمیر دندان, شامپو و تیغ ریش استفاده می‌شود.

تعدادی از دولتها SLS را به طور کامل برای ایمنی خود مورد بررسی قرار داده اند. مثلا:

یکی از سازمان حفاظت محیط زیست در آمریکا به نام (ای پی ای) براساس یک تحقیق در مورد ایمنی و سلامت این ماده در  باقی مانده‌های غذاها در زمانی استفاده کرده‌است که به عنوان جزیی از راه‌حل‌های مربوط به غذا برای تمامی سطوح تماس غذایی در مکان‌های عمومی تغذیه، تجهیزات فرآوری، و تجهیزات فرآوری مواد غذایی در سطح حداکثر استفاده از ۳۵۰ قطعه در هر میلیون (ppm) استفاده می‌شود.

این مقررات نیاز به ایجاد یک سطح حداکثر مجاز برای باقیمانده سدیم لوریل سولفات را حذف می‌کند.

 

اداره غذا و دارو (FDA) سدیم لوریل سولفات را در لیست افزودنی‌های چند منظوره قرار داده است که به طور مستقیم به غذا اضافه می‌شوند.

سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لوریل سولفات نیز مواد افزودنی غذایی غیرمستقیم تأیید شده اند. به عنوان مثال ، هر دو ماده مجاز به عنوان اجزای پوشش ها مورد استفاده قرار می گیرند.

سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لوریل سولفات ممکن است در محصولات آرایشی و مراقبت‌های شخصی که در اروپا به بازار عرضه می‌شوند. و مطابق با مفاد عمومی بخشنامه اتحادیه اروپا مورد استفاده قرار گیرد.

سازمان هم‌کاری و توسعه اقتصادی که  یکی از سازمان های کشورهای توسعه‌یافته است, خطرات زیست‌محیطی یک دسته از مواد شیمیایی را بررسی کرده‌است که شامل سدیم لوریل سولفات می‌باشد.

هیچ گونه خطرات بهداشتی مزمن از جمله سرطان‌زایی وجود ندارد.

SLS همچنین توسط یک کمیته مستقل با بودجه صنعت ، که در آن یافت شده است ، برای ایمنی انسان کاملاً مورد بررسی قرار گرفته است.

هیچ مدرکی مبنی بر آسیب زدن استفاده از سرویس‌های آرایشی SLS، وجود ندارد که در آن یک تماس عمدی و مستقیم با پوست وجود داشته باشد.

این جز در سال ۱۹۸۳ مورد بررسی قرار گرفت و در سال ۲۰۰۵ توسط مجله تخصصی Ingredient (CIR) ۱ مورد بررسی قرار گرفت که برای استفاده در محصولات بهداشتی و آرایشی مناسب است.

sls می‌تواند موجب خارش پوست در برخی از افراد شود، که یکی از دلایلی است که هنگام استفاده از یک محصول تمیز کننده ایجاد میشود در این صورت باید دستورالعمل‌های دفترچه راهنما را دنبال کند.
استفاده در محصولات تمیز کننده

عملکرد sls در تمیز کردن محصول به عنوان یک ماده فعال سطحی, سطوح مرطوب کننده, امولسیون کنندگی یا انحلال و تعلیق خاک به طوری که بتوان آن‌ها را خشک کرد.این جز به خواص کف‌آلود در تمیز کردن محصولات کمک می‌کند.

SLS، برای استفاده در محصولات تمیز کننده، ایمن است.

این موضوع از طریق نظرات متعدد دریافت شده است. هیچ مدرک مستقیم یا ضمنی وجود ندارد که این جز دارای پتانسیل سرطان‌زا است.

مطالعاتی که بر روی نرم‌افزار انجام‌گرفته اند حاکی از آن است که استفاده تحت شرایط مناسب ، ایمن است.

 
محصولات مراقبت شخصی

از دهه ۱۹۳۰ بعنوان یک جز در شامپو استفاده شده‌است.

که به عنوان یک سورفاکتانت کار می‌کند، چربی و کثیفی را در مو به دام می‌اندازد بنابراین می‌تواند با آب آبکشی شود.

یک عامل موثر کف‌آلود می‌تواند به ایجاد یک کف غنی از محصولات مانند بدن و شستن دست، و صورت کمک کند.

به همین ترتیب, sls به ایجاد کننده عمل کف‌آلود در خمیر دندان کمک می‌کند و هم چنین به حذف ذرات غذا از دندان‌ها کمک می‌کند.
مواد افزودنی غذایی

به عنوان یک افزودنی غذایی, از sls به عنوان امولسیفایر یا تیکنر استفاده شد.

برای مثال, sls به تولید خمیر و محصولات لبنی خشک و پف‌کرده کمک می‌کند. همچنین به اسیدها کمک می‌کند تا با مایعات بهتر ترکیب شوند، مثلاً در آب‌میوه

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت بازرگانی رایان شیمی میباشد و هرگونه کپی برداری از غیر مجاز و حرام میباشد